2011. június 28., kedd

Keserédes Boldogság Part 6.

Keserédes Boldogság Part 7.

Közel három nap telt el, mióta Brennan úgy döntött, hogy egy darabig nem találkozik Boothal. Próbálta tisztázni magában a helyzet, hogy mi tévő legyen, mégis mindig ugyan oda jutott: „most mi legyen? Meg tudom neki bocsátani a történteket és tisztalappal indulhatunk? Vagy mondjam meg neki, hogy vége, de akkor utána, hogy dolgozzak vele együtt?” Ugyanakkor Angela szavai jártak a fejében, amit pár nappal ezelőtt a fagyizós - filmezős estén mondott neki „Figyelj Bren! Nem a szerelem, vagy a vele járó csalódás fáj. A magány az, ami fáj. Valaki elvesztése fáj. A féltékenység fáj. Ezeket a dolgokat te most összekevered a szerelemmel, de valójában maga a szerelem az, ami képes lesz veled összes fájdalmat elfedni, és segít abban, hogy újra bízhass Boothban, és végre együtt lehessetek’” Már –már az „őrületbe” kergették gondolatai, kombinálásai, ezért úgy döntött, gondolatterelő hadműveletként felmegy régi chat szobájába, hátha nem kattogna folyton az agya a történteken. Közel egy órája beszélgetett, más hasonló helyzetben lévő nőkkel „közvélemény kutatás képen” na és persze álnéven, mint mindenki más. Tudta jól, hogy az ilyen chat szobában sokan nem szeretik kiadni valós nevüket, énjüket, hisz itt következmények nélkül lehetnek teljesen mások is, gátlásaikat levetkőzve. Hirtelen egy sárga villogó ablakban megjelent egy név: Agyas srác.
-         Agyas srác:  Szia! Olvastam a történteket! Segíthetek? J
-         Csodanő: Ha nem untatlak vele, akkor beszélhetünk! Bár meglepő, hogy a fali üzenetemben leírt helyzetem után rám írtál! Biztosan olvastad, hogyan jártam, épp ezért nem tudom mi tévő legyek. Mit gondolsz erről?
-         Agyas srác: Szerintem, nagy bunkó volt a pasas, hogy ezt tette veled, lehet, hogy nincs rá racionális magyarázat, lehetséges, hogy megbánta és ugyanúgy vergődik, mint te!
-         Csoda nő: Ezt nem tudom, hogy érted! Kifejtenéd?
-         Agyas srác:  Úgy, hogy nem gondolta végig mit tesz azzal akit szeret, de későn jött rá a következményekre. Szólj, ha rosszul gondolom.
-         Csoda nő: Még ha meg is tud bocsátani egymásnak két ember, vajon el tudják felejteni mindazt, ami történt?
-         Agyas srác: Biztos, hogy meglehet bocsátani, ha utána meggyőz téged arról, hogy szeret, így több év szerelem, boldogság képes feledteteni a rosszat. Mindenkinek vannak problémái. De feláldozhatjuk érte a jó pillanatokat?
-         Csoda nő: Talán igazad van. Nem voltam én még ehhez hasonló helyzetben soha. Nem emlékszem, hogy mikor változott meg minden, csak éreztem, hogy megtörtént. Egy nap még legyőzhetetlen voltam, érinthetetlen, a következőben a szívem mintha a mellkasomon kívül vert volna, kitéve minden veszélynek.
-         Agyas srác: Látod, mindannyian a saját tetteink áldozatai vagyunk. Ha kételkedsz valamiben, csak a szívedre hallgass vili?
-         Csoda nő:  J - Brennan csak egy mosolygó jelet tudott küldeni. Tudta, hogy nem akárkivel beszél, minden porcikájában érezte, hogy Booth lehet a beszélgető partnere. Angela segítségével, jól kijött a férfiakkal, nagyon is megtudta értetni magát velük, de igazából az ügynökkel tudott gondtalanul, megbánások nélkül beszélgetni. Chat partnerének írásából, több olyan szóra is rábukkant, amit csakis társától hallott. Mindezek ellenére sem szeretett volna rákérdezni valós nevére a férfinak, így továbbra is megjátszotta, nem tudja ki lehet a partnere, hátha sikerül így dűlőre jutnia.
-         Agyas srác: Miért érzem úgy, hogy egy véleményen vagyunk!? Azt viszont még most is látom a beszélgetésünkben, hogy nem igazán tudod, mit akarsz és időre van szükséged, csak ne húzd el a dolgokat, hisz nálad jobban senki nem tudja milyen tünékeny is az élet!
-         Csoda nő: Mégis egy valamit nem értek. Ő mindig azt mondta nekem: Időnként a szívednek kell vezetnie, még akkor is, ha oda visz, ahová nem lenne szabad. Így Natalival folytatott egy éjszakás kalandját nem tudom megérteni.
-         Agyas srác: Úgy látszik kellett neki az a „kaland” hogy rájöjjön, mit veszíthet, ha továbbra is csajozna, de bolgdogtalanul szerelem nélkül.
-         Csoda nő: A férfiaknál a tetteik beszélnek maguk helyett. Próbáltam neki elmondani, hogy szeretem, jött ő. Ő nem olyannak látott, mint egy tudós, szavaival élve kocka. Azelőtt még soha senki nem éreztette velem azt, hogy elég vagyok, még akkor is, ha néha sokat okoskodom. Ő volt az első, és most már én is elhittem, még is lelépett Natalival.
-         Agyas srác: Látom nem tudom neked bebizonyítani az ellenkezőjét, még akkor sem ha racionális bigyókkal mondanám. Inkább játszd végig újból a történetet, beillesztve a beszélgetésünket, ha lehet és ráfogsz jönni a helyes döntésre. De addig ne ítélj elhamarkodottan. Örültem, hogy beszélhettünk.
-         Csoda nő: Köszönöm, hogy meghallgattál és mondtál pár tanácsot, megpróbálok aszerint is dönteni. Szép Napot!

Booth, kicsit meglepetten dőlt hátra kanapéján, nem sejtette, hogy Bones állnéven megfogadja tanácsait, mégis titokban remélte, hogy beszélgetésükből, rájött a nő, hogy ő volt az. Délután számára izgatottan telt, nem tudta, hogyan fog dönteni „szerelme” vagy mennyi időre van szüksége, csak várt és várt, míg el nem aludt. Álmában borzasztó dolgok történtek, látta, meghlani Bonest, amint Leto és Kors szeme láttára lövik le és ő semmit sem tudott tenni, ellenük. Látta, hogy veszti eszméletét a nő, tudatában azzal a ténnyel, hogy Natali révén megbántotta és nem mondhatta el neki, hogy szereti. Tizenegy fele riadtan ébredt fel kanapéján verejtékesen, annyira  valóságosnak tűnt rémálma. Hiába tudta, hogy mindez csupán egy álom volt, idegesen mászkált fel- alá lakásában. „ Muszáj látnom, hogy jól van, nincs semmi baja! Milyen indokkal zavarjam éjjel 11kor? Tuti el fog zavarni, főleg ebben a szituban! Mind egy meg kell próbálnom! Gyorsan felöltözött, leszaladt autójához, majd a lehető leggyorsabban Bones lakásához hajtott.

Szerencséjére a bejárati ajtó lent nyitva volt, felszaladt a lépcsőkön, majd Temperance lakásának ajtajánál megtorpant, hosszú percekig csak állt, végül kopogtatott… többszöri kopogásra sem hallott semmi választ, kezdett aggódni, már neki készült, hogy betöri az ajtót, mikor meghallotta a nő nyúzottnak tűnő hangját. Megijedt, hogy valami baja lehet.
-         Booth te vagy az?
Lenyomta a kilincset, ami meglepő módon nyitva volt, amint beljebb haladt a lakásban észrevette társát foteljában feküdni mozdulatlanul….

4 megjegyzés:

  1. ez a rész szerintem magasan a legjobb, nagyon szuper lett, remélem hamarosan folytatod :D :P

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is ez volt az eddigi legeslegjobb rész :) Imádtam azt a "beszélgetést".

    Nagyon várom a folytatást mert nem ér így befejezni.

    VálaszTörlés
  3. Elképesztő! A múltkori rész után azt hittem nem tudsz meglepni. Lehet, hogy ezentúl minden egyes fejezethez ezt fogom írni, de ez lépett előre a kedvencek listámon. Túlszárnyaltad önmagad. Már a múltkor is írtam, hogy zseni vagy... de ez után már nincs mit mondanom, a történet önmagáért beszél!!! Izgatottan várom a következő részt! Remélem nemsokára megörvendeztetsz bennünket... :)

    VálaszTörlés
  4. imádtam, annyira jó volt, hogy el sem tudom mondani, sajnáltam hogy vége lett
    remélem Bones-al nem történt semmi komoly, vagy ha igen akkor Booth még időben érkezett :)
    imádom ezeket a megérzős álmokat :)

    VálaszTörlés