2011. május 16., hétfő

Küzdj az álmodért Part. 4

Küzdj az álmodért Part4.

Bár, Booth nem vette észre, hogy követik, hisz el volt foglalva gondolataival. Ahogy megérkezett a tóhoz, leült egy nagyobb szikladarabra, aminek egy része beért a vízbe. Csak ült és gondolkodott, majd a hold fényét nézte a vízen, ahogy tükröződik. Negyedórája ülhetett ott, mikor valaki megsimogatta a hátát.
-         Nem baj, ha csatlakozom én is?
-         Bones? Hogy kerültél ide?
-         Felébredtem, mikor kimentél, nem tudtam visszaaludni, ezért utánad jöttem.
-         Ne haragudj, hogy felkeltettelek, nem állt szándékomban!
-         Semmi gond, de ha egyedül szeretnél maradni visszamehetek.
-         Maradj, te egyáltalán nem zavarsz.
-         Mire gondolsz most? – kérdezte kíváncsian Temperance. Booth meglepődött, nem igazán akart válaszolni erre a kérdésre, mert akkor be vallotta volna, hogy szereti, így megpróbált kitérni előle.
-         Mit szólnál egy éjszakai fürdőzéshez? – nézett huncutul.
-         Nem lesz hideg a víz?
-         Nem hiszem, egésznap sütött, biztos nem hűlt ki annyira, de ha így is lenne kitalálunk valamit! J Nah gyere, tuti nem szórakoztál még az éjszaka közepén így, főleg nem velem! – mosolyodott el.
-         Háát, jó! – kicsit vonakodva, de belement. Némán úszkáltak egymás mellett, nagyon élvezték egymás társaságát.
te jó ég, itt vagyok Boothal kettesben az éjszaka közepén. Vajon elmondjam neki, mit érzek? Áhh inkább nem… - hesegette el gondolatait. De most miért néz rám így? Mi járhat a fejében??? – ekkor odaértek, egy bójához, amiben megkapaszkodtak, mikor egy újabb váratlan helyzet alakult. Szemtől – szembe kerültek egymással, hosszasan nézték egymást, majd Booth megcsókolta Brent. Meglepően fogadta, hogy a nő is visszacsókolt, így úgy érezte, hogy elmélyítheti a csókjukat. Miután befejezték, kapkodtak a levegő után, annyira izgatottak lettek. Úszás után kimentek a partra, majd leültek, hogy megszáradjanak egy kicsit. Ahogy ott ültek a parton egymás kezét fogva a férfi észrevette, hogy szerelme fázik, majd megölelte, Temperance erre egy csókkal válaszolt. Megszűnt létezni körülöttük minden, közben Booth az ölébe ültette Brent és úgy csókolóztak…..
 A férfi hirtelen, arra eszmélt, hogy esik az eső – „te jó ég, ez csak egy álom volt? Mégis olyan valósnak tűnt. Jarednek is mindig, mondtam, hogy küzdjön az álmaiért, hát most itt az idő, hogy megtegyem az első lépést ” –gondolta Booth. Ahogy üldögélt a tóparton elnyomta az álom, a hirtelen jött nyári zápor ébresztette fel, majd elindult az erdőbe vissza a sátrához. Útközben, folyton álmán járt a feje, nem tudta elhinni, hogy mindez csupán a képzeletében történ, annyira beleélte magát. Miután megérkezett táborhelyükhöz, bebújt a helyére, mielőtt lefeküdt volna levette vizes ruhadarabjait, így boxerben kellett aludnia. Még percekig nézte a mellette mélyen alvó szerelmét, nem tudott betelni a látvánnyal, de egy valami még is csak közbe szólt, a hosszú éjszakázás álomba szenderítette őt is.
Másnap reggel ismét fel kellet kelteni őket, hisz már mindenki felkelt, kivéve őket. Arra ébredtek fel, hogy egymás ölelésében vannak és szinte pár centi választja el őket egymástól és Booth keze Tempi derekán landolt az éjjel…. – amit mindketten meglepedten fogadtak.







-         Ez a második alkalom, hogy nem tudunk, elszakadni egymástól reggel? – kérdezte huncut mosollyal Booth.
-         Valahogy én sem értem, hogy tudunk így egymásba gabalyodni reggelre. – válaszolt mosolyogva.
-         Nem is baj, nekem ez így tökéletesen jó volt, feltéve ha neked is.
-         Nekem volt a legjobb és, ha tudnád, hogy mit is álmo… - itt elharapta a szóvégét Tempi.
-         Mit akartál mondani?
-         Semmit, csak segítesz megkötni a felsőmet?
-         Persze. – azzal odahajolt, hogy megkösse Bren topját, közben a nő elemelte a haját, hogy könnyebb dolga lehessen Boothnak. „ohh már megint ez az érzés, nem bírom magamban tartani, hogy elmondjam, neki, de mi lesz, ha ezzel elrontok mindent?!
Ezek a gondolatok lepték el Bonest. Mire Booth végzett, nem bírt ellenállni a kísértésnek és egy lágy csókot nyomott Tempi nyakára, amitől a nő megremegett……..

2 megjegyzés:

  1. Nem ér így befejezni. Kár hogy csak álom volt :( De így csak jobban várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  2. én is nagyon várom a folytatást és remélem,hogy hamar jön!nem ér így megváratni az éhező népet!!
    :D

    VálaszTörlés